Sunt o nevasta curva si obraznica !!

, , Leave a comment

Uneori, în viata ti se întâmpla lucruri la care nici macar nu te-ai fi gândit cu un minut înainte ca ele sa se produca. Spun asta pentru ca eu însami am fost în mai multe astfel de situatii. Ultima, si cea mai tare – chiar de Martisor.

Eram acasa în concediu medical. Nu ca eram bolnava, dar nu aveam chef de munca. Pe la opt dimineata, dupa ce fiica-mea a plecat la gradinita, mi-am facut dus si, numai cu tricoul cel lung pâna sub fese pe mine, m-am bagat în pat. Nu trec doua minute si aud ciocanind usor în usa. Crezând ca e fetita, sar si deschid fara sa ma mai uit pe vizor. În usa, Florin, vecinul de alaturi, sotul Ancai, o fata pâinea lui Dumnezeu, cu care eram prietena din copilarie. Prietena nedespartita.

– Sarut mâna, Andreea!
– Buna.

Fiind, ce mai în sus si-n jos, aproape goala, m-am dat dupa usa si l-am privit întrebatoare.

– Am venit sa-ti aduc un martisor. Pot sa intru?

N-a mai asteptat raspunsul. A intrat si a închis usa dupa el. M-am tras înapoi speriata de tupeul lui. M-a privit din cap pâna-n picioare si a zâmbit. Dar ce zâmbet! Pur si simplu, mi-a înghetat sângele în vene si am amutit. S-a apropiat de mine zâmbind.

– Deci, aveam eu dreptate când sustineam ca nu ai doar fata si bustul frumoase, ci si restul!

Mi-a ridicat poalele tricoului pâna la brâu.

– Doamne! Ce forme perfecte! Hopaa! Ia te uita! Esti barbierita! Ia sa te vad mai bine! Hai sa scoatem acesta de tot!

A tras de tricou în sus. Ca vrajita, am ridicat mâinile, ajutându-l astfel, sa mi-l scoata. S-a îndepartat putin si m-a studiat iar de sus pâna jos.

– Ooo! De-a dreptul superba!

S-a apropiat din nou de mine. De data asta, aproape ca s-a lipit. Cu sufletul la gura, înecata de emotie, îl priveam hipnotizata. Nici macar nu eram în stare sa ma gândesc la ce avea sa urmeze. Îngenuncheaza, îsi pune gura la pasarica, ma prinde de fund, mi-l strânge si ma trage spre el. Îi simt limba patrunzându-mi între labii, alunecând printre ele. Ma trece un fior si, brusc, ma umezesc. Abia atunci am o umbra palida de ratiune. „Nu, nu se poate! E sotul Ancai! Iar eu sunt maritata!” Îmi mut piciorul stâng în laterala ca sa ma strecor printre Florin si perete, dar el mi-l prinde de gamba si-l pune pe umar.

– Nu, Florine! Nu! Te rog! Nu!

O placere formidabila, noua pentru mine, îmi strabate trupul ca o sageata. În mine se aduna revolta si dorinta. Nimeni nu-mi mai facuse sex oral. Dar de ce tocmai Florin? Vreau sa ma smulg, sa fug în pat si sa plâng. Am facut o miscare de retragere pe care el a „parat-o”. Dupa prima sageata, alte mii de sageti se transforma într-o placere dementiala. Continua înnebunitoare.

Clitorisul mi-este supt, tocat cu dintii, presat, labiile strivite. Valuri de placere pun stapânire pe trupul meu, neobisnuit cu asa ceva. Tremur. Îmi înfig degetele în parul lui. Îmi place la nebunie si vreau mai mult! Vreau împlinirea. Un deget i se strecoara pe sub fese. Pasarica e mica, o stiu si mi s-a spus. O stiu pentru ca o simt aproape zilnic pe pielea mea. Sotul meu se chinuieste mult sa mi-o gaseasca. Si e mai mult uscata. Rareori mi se umezeste. Acum mi-o simt leoarca. „Doamne, cât de excitata sunt! Ce e cu mine?” Mi-o gaseste si un deget îi aluneca în mine. De placere, trupul mi se zguduie. Degetul începe sa se miste. Înainte, înapoi, când încet, când repede. Uneori, în cercuri. Îmi vine sa urlu. Ca sa nu o fac, îmi musc buzele. Dar nu! Uite fularul lui pe cuier. Fularul sotului meu. Îl apuc cu o miscare rapida si îmi înfig dintii în el. Îmi astup si gura cu palma.

Limba lui Florin ma domina, îmi domina simturile. Îmi strabate labiile, mi le striveste din ce în ce mai tare. Devine aspra, amplificându-mi placerea. Ma umezesc si mai puternic. Limba ia foliculina si o întinde pe labii si printre ele. Ma simt uda si între picioare. Este transpiratia mea si a lui. Si foliculina.

Acum limba aspra aluneca mai bine. Patrunde prin toate cotloanele. „Aiii!” Clitorisul! Luat între buze, supt, tocat marunt si fin cu dintii! Placerea e tot mai mare. „Aiii!” Degetul! Intra doua falange, face ravagii în pasarica. Cât mai rezist, oare? Stiu ca vrea sa termin asa! Si eu vreau! Dar nu acum! Vreau sa mai dureze!

Deodata, senzatiile orgasmului m-au lovit ca trasnetul! Luata pe neasteptate de acea placere de-a dreptul devastatoare, mi-am coborât si mi-am presat pasarica pe gura lui. Buzele mele si ale lui s-au strivit reciproc.

– Mmm!

Zbaterile orgasmului mi-au luat trupul în stapânire. Mi-am tras înapoi piciorul pe care-l tineam pe umarul lui. L-am lipit si mai strâns de mine. „Vai! S-a terminat!”

Florin s-a ridicat abia respirând. Saracul! L-am lasat fara aer! M-a ridicat si a fugit cu mine pe pat. Si-a dat pantalonii jos si s-a urcat pe mine. L-am simtit penetrându-ma cu viteza. Toata, pâna la capat, din prima. Si ce placere! Si câta mirare! M-a gasit repede si nu m-a durut deloc. Din nefericire, prea excitat ca sa îmi îndeplineasca dorinta, a terminat cât te-ai sterge la ochi. Nuuu! Nu m-am suparat! Îmi daruise ceea ce nimeni pâna la el nu o facuse: placerea sexului oral. Ca sa-l rasplatesc, în timp ce termina, am facut cele mai tari miscari pe care le stiam. Si l-am vazut ca e fericit.

Dupa ce a terminat, l-am aruncat de pe mine si am fugit la baie. Eram speriata. Uitasem complet ca sunt exact în mijlocul perioadei de fertilitate. Când m-am întors, era întins pe pat, fara nimic pe el. Scula îi era gata de o noua „repriza”. Am ramas stupefiata. Câta virilitate! Dar nu! Acum chiar ca nu se mai putea!

– Nu, Florine! Gata! Nu se mai poate! A fost o greseala din partea amândurora! Eu sunt casatorita, tu ai o sotie care mi-e cea mai buna prietena… Nu! Nu se mai poate!

– Bine, nu se mai poate! A fost o greseala.

Si a întins mâinile spre mine. M-am dus spre el hipnotizata de scula care tresarea ritmic.

– Nu, Florine, nu!

Si mi-am desfacut larg picioarele ca sa-l primesc în mine.

Din acea zi de 1 martie, vreme de doua saptamâni am sa traiesc cu teama în suflet. Daca am ramas gravida? Pentru ca nu am tinut cont de calendar nici atunci, nici în zilele urmatoare. Asta ca am vrut ca totul sa fie OK si din parte mea. Cu barbatu-meu intentionat nu am tinut calendarul. Ca, daca o fi sa fie ceva, sa am o scuza. În fata lui. Ca, într-a mea, stiu cine e autorul!

Distribuie daca ti-a placut !
 

Leave a Reply