Sotiei mele ii place pula foarte mult(reala)

, , Leave a comment

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Buna ma numesc I. Si as dori sa aflati si voi cum am reusit sa imi gasesc jumatatea la care visam din copilarie cind citeam reviste pt. Adulti. Dupa ce ne-am cunoscut si ne-am casatorit am inceput sa urmarim impreuna filme porno care bineinteles contineau scene de sex in grup si care le savuram cu mare placere, mai in gluma mai in serios i-am propus sotiei mele sa incercam si noi un sex in trei pt ca ma excita foarte tare faptul sa o vad pe sotia mea in timp ce suge pula altcuiva decit mie.

Cum orice inceput este destul de greu s-a lasat cam greu convinsa sa recurga la asa ceva. Dar intr-o seara am fost invitati de un coleg de al meu la el acasa acesta fiind singur, noi ne-am facut prezenta la ora stabilita si bineinteles cu ceva de baut, dupa citeva paharele colegul s-a scuzat spumimd ca trebuie sa faca o baie, eu l-am urmat pentru ca trebuia sa ma urinez si i-am propus mica noastra fantezie pe care el a acceptato cu mare placere.

Am reusit sa o conving pe sotia mea sa intre si ea in baie aici vazindul gol s-a dezbracat si ea si a intrat in cada linga el spalindu-se reciproc. I-am lasat sa se spele dupa care am intrat eu in cada si ei au iesit din baie, am facut o baie rapid dar eram cu gindul la ei si avem o pula sculata care nu prea mai incapea in piele.

Cind am ajuns si eu in camera deja sotia mea sugea cu nesat pula colegului meu, vazind asta m-ama laturat imediat lor si am inceput sa ii dau limbi sotiei. Dupa toate astea sotia mea fiind umezita bine i s-a oferit colegului si mie a inceput sa imi suga pula ca o disperat dupa pula.

Au urmat vreo doua ore de sex non-stop timp in care la unul ii sugea pula si celalt o futea. Ne-am ma intilnit de citeva ori in aceeasi formula dupa care relatia nastra s-a cam racit si am ramas buni amici aducindu-ne cu drag aminte despre trecut. Numai ca si sexul creaza dependenta si asa ca am hotarit de comun acord sa mai cautam un barbat cu care sa continuam practicarea sexului in trei si pe care speram ca o sal gasim.

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Distribuie daca ti-a placut !
 

Leave a Reply