Sex intrerupt

, , Leave a comment

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Aceasta este o fantezie și am scris-o mai mult pentru „gicomale”, căruia îi plac fanteziile cu țigani! Îmi făceam plimbarea de seară, dar fiindcă nu aveam nimic de făcut, am plecat mai devreme. Era vară și ora 19 era luminată încă de soarele care nu se îndura să părăsească partea asta de planetă.

Eram într-o zonă a orașului în care etniile erau amestecate, români și țigani. Într-o uliță care se înfunda am văzut o țigancă ce își ridicase poalele și se pișa. Aveam priveliștea perfectă să-i văd pizda flocoasă cu jetul de pișat care țâșnea de sub moțul roșu ce se ițea dintre floci.

Pe loc mi s-a sculat pula și apropiindu-mă, am intrat cu ea în vorbă. Terminase de pișat și își aranja poalele scuturându-le. Era cam la 40 de ani și arăta bine, așa că nu strica să încerc ceva cu ea. – Bună ziua! Aici în drum ți-ai găsit să te piși fă? – Da cine-oi fi tu de mă iei la trei parale?

Aici m-a apucat, aici mi-am dat drumul! – Da, dar ți-am văzut pizda! – Și ce, n-ai mai văzut chizdă pân-acu? Te văz om în toată horea, crez că ți-a trecut multe muieri prin pulă! Văzând că avea vocabularul pus la punct, ceea ce așteptam, am marșat pe același tip de vocabular: – Da, am futut multe muieri, dar mi-ai făcut poftă când ți-am văzut moțul roșu și as vrea să te fut! – Haoleu, da văz că ți s-a sculat pula!

Nu știu ce să zâc, dar niște parale ai? M-ai prins slabă la buzunar și poate cădem la învoială! Aveam vreo sută și ceva de lei la mine și cum voi-am neapărat s-o fut, nu mai conta dacă o plătesc, voi-am pizdă de țigancă. – Am fă, cât vrei? – Dă o sută și poți să mă fuți până mâine dimineață! – Doar n-o să te fut în drum, du-mă acasă la tine!

Sper că ești singură acasă! – Sângură, sângură, că om n-am! După vreo zece minute am ajuns la casa ei care nu arăta rău. Am intrat într-o cameră unde mirosea a levănțică și țiganca (o chema Zambila) se răsturnă pe pat și-și ridică poalele la brâu lăsând la vedere poza acoperită de floci. – Păi dacă tot dau un ban, vreau la pielea goală fă, i-am zis eu. – Haoleoo, da mofturos mai ești bre!

Iaca, mă las goală, așa cum vrai! Ne-am dezbrăcat amândoi și când a văzut țiganca pula care era pe burtă cu capul atingând buricul, făcu ochii mari și zise: – Haoleooo gagiule, da bogat mai ești în pulă! Ești bogat în toate, că văz că ai și coaie bogate! – Și nu-ți place? – Mi-e teamă să nu mă lași borțoasă, sărăcuț de mama mea! – Lasă că o să am grijă și când îmi vine o scot afară! – Hașa să faci cintezoiule!

Ne-am așezat în pat și am început să-mi bag nasul între țâțele ei, mușcându-le ușor. Mâinile îmi umblau prin poza ei care deja se înroșea. O simțeam că e gata, că-și desfăcuse picioarele și respirația i se accelerare. Încă o mai zgândăream în pizdă când îmi zise: – Bagă odată pula că mă perpelesc în foc, nu mai pot, fute-mă!

Am băgat capul între pulpele ei și am început să-i ling moțul roșu în timp ce țiganca se ondula din șale. Chiar dacă mai simțeam mirosul de pișat, eram și eu prea înfierbântat și am băgat limba în pizda, flocii ei gâdilându-mi nasul și fața.

Zambila gemea și sălta din bazin, rugându-mă s-o fut. I-am depărtat picioarele cât mai mult și strecurându-mă între ele, am băgat pula printre floci în pizda ei. Fiind prea excitat, după câteva mișcări am ejaculat bogat în adâncul fierbinte al pizdii.

Zambila gemea cu ochii închiși și simțeam cum pula îmi este stoarsă de colul care fremăta înghițind sperma mea. Acele mișcări de stoarcere mi-au întărit din nou pula și am început s-o fut din nou. Scoteam pula până în buze și apoi o băgam toată adânc, pe lângă ea ieșind sperma pe care o ejaculasem.

Coaiele îmi erau năclăite de spermă, iar pula prin mișcările ei scotea un zgomot ciudat. Am mai ejaculat odată și acum flocii amândorura erau încleiați. Zambila încă-și unduia șoldurile gemând. M-am lăsat peste ea, mușcându-i sfârcurile.

A deschis ochii și de parcă atunci s-ar fi trezit sări de sub mine racnind: – Haolică mamă, ce mi-ai făcut, ti-ai dat drumul în mine! M-ai lăsat borțoasă, ce mă fac? – Taci în pula mea, ce voiai s-o scot când ai o pizdă așa fierbinte? Nu uita că mi-ai promis că te fut până dimineață!

Mai bine linge-mi pula, coaiele și flocii de sloboz! – Haoleu, da multe pretenții mai ai! – Fără mofturi, că și eu te-am lins în pizdă! – Te ling, da să mă lingi și tu! După ce m-a lins peste tot, am început s-o ling și eu de propria spermă.

Era prima dată când gustam așa ceva și nu era rea la gust, probabil fiind a mea. Limba îmi era iar în pizda Zambilelor și începuse iar să geamă și să miște din șolduri. Se zvârcolea ca un șarpe și deodată m-au izbit în gură valuri de lichid.

Era să cred că se pișe, dar avea un gust aparte, nici miros de pișat n-avea, Zambila avea orgasm! Mi s-a sculat iar pula și am luat-o iar la futut. Eram așa fericit că îi șopteam că vreau s-o las gravidă, să-mi facă copii mulți, s-o văd când naște, cum i se lărgește pizda și iese copilul!

O sărutam pe țâțe și pompam în ea. Iar am ejaculat bogat și simțeam că parcă se smulge sperma din mine, începea să mă doară coaiele. Am rămas mult timp în ea, că nu-mi venea să mai ies. Se făcuse nouă seara, ne futeam și ne lingeam, în pat era o baltă mare de spermă amestecată cu lichid orgasmic și ne tăvăleam în balta aceea fără să ne pese.

Cred că era unu noaptea, adormisem îmbrățișați, pula mea era încă în pizda ei și ne-am trezit că pe ușă intră un țigan de vreo douăzeci și cinci de ani. Când ne-a văzut, parcă turbase. A răcnit la noi, se agita, ca până la urmă să aflu că era băiatul ei și ieșise din pușcărie.

Făcuse trei ani pentru furt și se liberare atunci, venind din celălalt capăt al țării. Era transpirat și obosit, dar văzându-ne pe noi, îi sărise oboseala. Înjurându-ne, se dezbrăcă în pula goală și așezându-se deasupra mea îmi ceru să-i sug pula.

Eram siderat și gol ca și el, nu îndrăzneam să fac nici o mișcare, eram într-o situație fără ieșire. M-am uitat la pula lui, eră negricioasă, groasă, cu vene proeminente pe ea cam cum se zice de o pulă că-i noduroasă. Era păros de la gât până la pulă, iar sub ea atârnau două coaie mari cu floci aspri printre care se vedea jegul strâns pe ele în timpul scurs de la plecarea lui din pușcărie.

Deja simțeam mirosul grețos de pulă nespălată. Nu voi-am să pun gura pe pula lui, dar mă apucase de cap și mă trăsese cu fața lipită de pulă și floci. Și-o belise și emana un miros iute de smegmă. Cu greața întipărită pe față am luat-o în gură și îmi venea să vomit.

M-am abținut, iar el a început să mă fută în gură. A ejaculat în gura mea și m-a silit să înghit. Cu greu înghițit și mi-am făcut curaj, am țâșnit afară și am vomitat. Zambila mi-a adus hainele afară și m-am îmbrăcat. Am plecat acasă având în nas mirosul grețos al pulii țiganului.

Pizdă de țigancă mi-a trebuit, am găsit și pulă de țigan!

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Distribuie daca ti-a placut !
 

Leave a Reply