Rodica e stresata si vrea numai sex oral si fantezii…

, , Leave a comment

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Ma trezisem devreme. Nu-mi gaseam odihnina si stare asa ca am iesit si in citeva minute eram la usa ei. Mi-a deschis mama ei: „Victor, ce bine ca te vad! Dar e abia 9, Rodica tocmai face un dus. Asteapt-o la ea in camera. E cam stresata cu examenele astea, mai stai si tu cu ea de vorba…”. Prajiturele, cafeluta, conversatie, priviri curioase. Nu mai trecusem pe acolo de luni bune.

Cind intra Rodica, ramin cu imbucatura in git. Nu prea avusese ce sa puna pe ea sau poate nu avusese intentia. Splendoare neglijenta : o camasa, un pantof cu toc mic si un fel de pantalonas-chilot, foarte scurt, mulat. La toate acestea, buzele ei carnoase, intredeschise, frematatoare, privirea abandonata, vag dispretuitoare. Cred ca mi s-a sculat imediat…ideea de a o trata antistres.

M-am asezat linga ea pe canapea si nu-mi puteam lua privirea de la crapatura picioarelor ei. Am sarutat-o deindata ce am ramas singuri. N-a avut decit un „nu” care insemna mai degraba indemn sa continui, cind am inceput sa-i masez sinii, dupa care si-a desfacut singura nasturii camasii.Desi sunt barbat recunosc ca eram fierbinte, foarte firbinte, ca fetele de la 089.89..Voiam sa o sarut, voiam multe, prea multe…

Am inceput sa cobor cu mingiierile si saruturile. Am ajuns la talie si mi-am strecurat o mina intre picioarele obsedante. Ea, inca un „nu”, dupa care si-a desfacut larg picioarele lungi. Muream ! I-am dat incet chiloteii jos si am inceput sa o ling, iar cu miinile sa-i presez cind sinii, cind fesele. Statea pe canapea, incordata si lasciva in acelasi timp. Eu, in genunchi, imi faceam treaba.

Fata imi era umeda de transpiratie si continuam sa ling pasarica ei excitata si plina de stres si dorinte. Eram extrem de excitat, iar ea imi mingiia capul. Mingiia, freca. La un moment dat, am vrut sa ma retrag. M-a prins de par si m-a strins cit a putut intre picioare. Nu mai puteam respira. Nu stiu cit a durat. Cind a slabit strinsoarea gilfiiam ca o locomotiva.. Ma impins usor pe spate, s-a ridicat si a inceput sa-si frece violent pubisul de fata mea, de ochi de nas, de buze: „Azi eu decid cind te opresti, intelegi!”

S-a reasezat pe canapea, iar eu am reinceput s-o ling pina devenise rosie . „Aaaaaaah..!!” si am simtit-o moale, epuizata. Ma dezmierda cu miinile usor. M-a sarutat: „Ce mi-ai facut?”A disparut o secunda la baie apoi a revenit. Eram excitat in continuare. M-am ridicat in picioare, iar ea s-a apropiat sa ma imbratiseze. Ma saruta impingindu-ma usor spre geam: „Ce mi-ai facut!”

In spate aveam caloriferul, iar ea si-a strecurat genunchiul intre picioarele mele. Soptea dulce aceeasi fraza, continuind sa-si miste piciorul in toate directiile-se pare ca-i servisem ceva special, de care nu avea parte mereu.. Si-a strecurat mina in pantaloni, mi-a netezit usor chilotii: „Hai sa-ti arat ceva, ca multumire.” Imi presa mereu cu piciorul testiculele, moment in care s-a aplecat spre birou si a scos o fringhie de matase dintr-un sertar.

Stiam ca-i un pic cam ciudata si ma asteptam la orice. Sarutindu-ma tandru, cu o privire vicleana, mi-a impins miinile la spate si le-a legat de o teava a caloriferului. „Cum iti place ?” S-a retras putin si a ramas doar cu mina pe testicule : „Si zici ca azi aveai chef de dat limbi ?Iti place? Si mie mi-a placut mult de tot…Am sa ti-o trag asa cum stie eu; acum esti numai al meu”

Mi-a desfacut cureaua si mi-a coborit pantaloni catre glezne. Apoi a urcat cu miinile usor, usor, spre genunchi, pulpe, testicule, pina in virful penisului care imi iesea putin din chiloti. „Hm, asta ne deranjeaza ” A luat o foarfeca de pe masa si a inceput sa taie chilotii de jos in sus, reincepind mereu. Juca pe neindeminateca, ma intepa si mai smulgea cite un fir de par, excitindu-ma si provocindu-mi dureri : ” Sss , ce rau imi pare , si pe mine ma doare, ssss”

Si reincepea. Chilotii, franjuri au cazut jos, iar ea a plimbat usor foarfeca pintre testicule spre anus, apoi le-a scapat zgomotos pe jos ” Sper ca nu te-am lovit ” Apoi cu aceasi tandrete prefacuta si ironie mi-a sarutat o clipa scula. ” Tonto mic, numai sa nu suferi ! ” Tineam ochii intredeschisi, cind m-a trezit o durere brusca. Rodica, cu o tigara in gura si bricheta pe testicole.

Am incercat sa ma dezleg, dar miinile amortite de strinsura nu ma mai ajutau. ” Ce-i cu tine draga? Imi aprind doar o tigara.Nu ma mai vrei?” Si-a apins tigara intre testicule si bricheta. Sufla fumul cald spre organul ridicat si se amuza sa mai arda cite un fir. Nu reuseam sa ma feresc. ” Ei, nu poate sa doara atit de rau. E epilare. ” Si-a lipit buzele de locul ars : „Vrei sa ne-o tragem ? La asta va ginditi voi mereu ! ”

M-a dezlegat, m-a impins de umeri sa stau in genunchi si apoi pe spate. Mi-a strecurat penisul in pantalonasii ei scurti. Si si s-a miscat de doua ori. ” Iti place sa te calaresc ? Nu esti foarte vorbaret, spune-mi ceva” Am ingaimat un „ihi”. Cred ca eram pe punctul sa ejaculez cind s-a ridicat brusc: „Azi n-ai sa vezi!”

Eram pe podea, de o parte si de alta a capului pantofii ei, priveam la pantalonul ei scurt abia mascindu-i zona pubiana. Acolo unde imi ramasesara ochi dis de dimineata.Si-a dat jos chilotii si i-a lasat pe fata mea. Apoi, cu piciorul i-a dat la o parte. Am deschis ochii sa o privesc, dar in aceasi clipa si-a flexat usor genunchi si fata mi-a fost inundata de un lichid cald. Am ejaculat instantaneu.

Imi amintesc ca ma condus la toaleta sa ma spal, ca s-a plimbat goala in fata mea pentru a se schimba si ca am iesit impreuna. La usa mama ei : „Sa mai treci pe la Rodica, ca trece printr-o perioada grea si e stresata cu examenele”. Ajunsi in strada, Rodica m-a sarutat ” Si cind mai ai chef de dat o limba , treci pe la mine ! „

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Distribuie daca ti-a placut !
 

Leave a Reply