Cea mai tare fantezie sexuala cu matusa mea cea sexy ! O manca tare in …

, , Leave a comment

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Locuiam la rude. Era intr-o seara geroasa de iarna, Unchiul, fratele mamei, era plecat in delegatie, iar eu doar ce venisem de la scoala, imi terminasem lectiile de facut si imi faceam un dus.
Matusa care trebaluise toata ziua prin casa, se vaita ca o doare spatele si nu are cine sa ii faca un masaj, o frectie.
M-am oferit eu, fara sa imi dau seama ce avea sa urmeze.

Ea s-a asezat in pat, si-a dat bluza de la pijama jos de pe ea, iar eu m-am asezat cu fundul pe bucile ei si am inceput sa o masez.
Imi plimbam palmele pe spatele ei alb ca laptele si incepusem sa imi imaginez tot felul de fantezii erotice. La un moment dat pula a inceput sa tresalte usor si si-a scos capul prin slitul de la pijama.

Simtind ceva cald si fiind imfierbantata de la mangaierile mele, matusa si-a dus mana in spate si mi-a prins capul de la pula si a inceput sa il mangaie usor. In acel moment am tresarit speriat, dar ea s-a intors cu fata in sus si mi-a zis sa continui sa o masez si pe sani. Am inceput sa o mangai usor, sa ii prin sfarcurile intre degete, apoi am coborat buzele spre sfarcurile ei si am inceput sa i le sug, sa i le rontai. Ea a inceput sa geama de placere, mi-a dat bluza de la pijama jos si a inceput sa imi muste sfarcurile. Am simtit o placere nebuna, pula mea fremata de bucurie si de dorinta nebuneasca de a o penetra pe matusa.

Mi-a luat pula in mana, a mangaiat-o usor, apoi a inceput sa o linga ca pe o acadea, sa dea cu varful limbii pe capul pulii.Eram in al noualea cer. In timp ce imi sugea pula si-a dat pantalonii de pijama jos si am vazut o pizda neagra si rasa care m-a excitat enorm de mult. Mi-a facut semn sa o ling usor cu limba si dupa ce i-am dat cateva limbi mi-a introdus pula in pizda ei. Am inceput sa o fut nebuneste si ea gemea de placere. Apoi am luat-o si pe la spate. In cele din urma am simtit un freamat in coaie si mi-am dat seama ca voi ejacula, asa ca am intors-o cu fata in sus si mi-am dat drumul la jetul de sperma pe fata ei. A lins toata sperma si apoi a inceput sa imi suga pula din nou. Dupa mai multe numere, obositi, ne-am culcat amandoi dezbracati si imbratisati.
De atunci mereu astept ca unchiul sa plece in delegatie.

PENTRU A PUTEA CITII IN CONTINUARE ACEASTA FANTEZIE TREBUIE SA TE INREGISTREZI OBLIGATORIU ! TOTUL ESTE GRATIS SI IN SCHIMB ITI POTI GASII UN PARTENER PENTRU A PUNE IN APLICARE FANTEZIILE TALE ! 

Distribuie daca ti-a placut !
 

Leave a Reply